Het basketveld achter ’t Stapveld kreeg nieuwe kleuren
Volledig scherm
Het basketveld achter ’t Stapveld kreeg nieuwe kleuren © David Legreve

Berlaars basketbalveldje krijgt kleurtje, skateterrein vernieuwd: “Investeren in buitenruimtes voor jongeren is belangrijk”

BerlaarIn Berlaar werden het basketbalveldje en het skateterrein achter sporthal ’t Stapveld de afgelopen maanden grondig onder handen genomen. Zo werden verschillende skatetoestellen vervangen en kreeg het basketbalveld een opvallende nieuwe ondergrond. In totaal gaat het om een investering van 45.000 euro.

 1. Vastgoedkantoor Immodôme officieel geland in art-nouveaupand in Lier: “We willen scoren met onze architectuurwandelingen”
  Lier

  Vastgoed­kan­toor Immodôme officieel geland in art-nouveau­pand in Lier: “We willen scoren met onze architec­tuur­wan­de­lin­gen”

  Op donderdag 26 januari opent vastgoedkantoor Immodôme officieel de deuren van het nieuwe kantoor in Lier voor het grote publiek. Het art-nouveaupand op de hoek van de Berlaarsestraat en het Kluizeplein past perfect binnen hun ideologie van residentieel vastgoed met architecturale, historische of esthetische meerwaarde. Kunstenaars zoals Tom Andries krijgen de kans hun werk in het kantoor op te hangen. Katrien De Laet leidt het kantoor in Lier: “Het is een uitdaging voor mij om de stad te leren kennen.”
 2. 130 lokale exposanten op (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ in Mechelen
  Mechelen

  130 lokale exposanten op (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ in Mechelen

  Op zaterdag 28 januari opent de Nekkerhal in Mechelen haar deuren voor duizenden bezoekers die inspiratie willen opdoen voor hun (ver)bouwproject of de inrichting van hun nieuwe woning. De (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ is een vaste waarde in het Mechelse en trekt vooral exposanten uit de ruime omgeving van de stad. Dat is dit jaar niet anders. Zo een 130-tal exposanten zijn volop bezig met de opbouw van hun stand zodat zij klaar zijn voor de opening van zaterdag 28 januari.
 1. Heistenaar Dirk Calander staat al 30 jaar op de planken als travestiet en speelt jubileumshows in Zwaneberg: “Begonnen in de cafés voor 1.000 frank”
  Heist-op-den-Berg

  Heistenaar Dirk Calander staat al 30 jaar op de planken als travestiet en speelt jubileum­shows in Zwaneberg: “Begonnen in de cafés voor 1.000 frank”

  Van Amsterdam, Keulen en Berlijn tot Londen, Ibiza en de caféplanken van Vlaanderen: de afgelopen jaren heeft Heistenaar Dirk Calander (46) de travestietenshows aan elkaar geregen. Om zijn 30ste jaar als travestiet te vieren speelt Dirk, die optreedt onder de naam Vinyl Desertstorm, komende maand jubileumshows in CC Zwaneberg. “Naar een travestietenshow gaan kijken, wordt ondertussen geaccepteerd.”