Biljartkampioen Rudy De Jaegher ontving thuis zijn trofee
Volledig scherm
Biljartkampioen Rudy De Jaegher ontving thuis zijn trofee © Lokaal bestuur Berlaar

Berlaar huldigt zijn strafste sporters van 2019 en 2020 bij hen thuis: “Door corona vielen huldigingen in het water”

BerlaarHet lokaal bestuur van Berlaar heeft omwille van de coronacrisis de laureaten van de sportkampioenenhulde bij hen thuis in de bloemen gezet. Zowel de laureaten van 2019 als die van 2020 kregen bezoek. De Trofee voor Sportverdienste en de Trofee voor Bijzondere Sportprestatie werden uitzonderlijk niet uitgereikt. 

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Van springkastelenfun tot rijden op een e-dirtbike: 7 leuke binnenactiviteiten in de regio Mechelen voor jou en je kroost tijdens de herfst
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van springkas­te­len­fun tot rijden op een e-dirtbike: 7 leuke binnenacti­vi­tei­ten in de regio Mechelen voor jou en je kroost tijdens de herfst

  De herfst is in het land. Zonnestralen en warme temperaturen hebben ondertussen plaatsgemaakt voor regenbuien en kil weer. Maar dat hoeft jou niet tegen te houden om uitstapjes te plannen met je kroost. Wij selecteerden voor jullie alvast 7 leuke indooractiviteiten in Mechelen en omstreken. Van springkastelenfun in Bornem tot rijden op een e-dirtbike in Mechelen. Met deze tips weet je wat te doen.