‘t Dolhuis in Berlaar
Volledig scherm
‘t Dolhuis in Berlaar © Marc Aerts

40 “onverwachte” erfgoedgebouwen uit Berlaar, Heist en Nijlen in de schijnwerpers

Een 40-tal gebouwen in Berlaar, Nijlen en Heist-op-den-Berg worden de komende maanden onder de naam ‘Kijk naar mij! Ik ben erfgoed’ door intergemeentelijke onroerenderfgoeddienst (IOED) Berg en Nete onder de aandacht gebracht. Er werd bewust niet gekozen voor beschermde monumenten, maar wel voor onverwachte erfgoedgebouwen, zoals herenhuizen, watertorens en pastorijen.

0 reacties

 1. Telefoon carnavalswinkel Fun-Shop staat roodgloeiend, maar dat is geen goede zaak: “Tot veertig foute oproepen per dag, wellicht door fout bij Google”
  Lier

  Telefoon carnavals­win­kel Fun-Shop staat roodgloei­end, maar dat is geen goede zaak: “Tot veertig foute oproepen per dag, wellicht door fout bij Google”

  Carnavalswinkel Fun-Shop uit Lier wordt al wekenlang overspoeld met telefoontjes van mensen die verkeerd verbonden zijn. “Gemiddeld gaat het om veertig oproepen per dag. Voor ons is dat puur tijdverlies”, zucht zaakvoerder Pieter Kerkhofs. De fout lijkt bij internetgigant Google te zitten, maar daar krijgt Kerkhofs niemand te pakken. “Het is om gek van te worden.”
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?