Op 6 januari 2022 werden door schepen van Middenstand Werner Janssen (N-VA) en kinderschepen Bilal Gozen de winnaars geloot van de eindejaarsactie van de handelaars van Beringen.
Volledig scherm
Op 6 januari 2022 werden door schepen van Middenstand Werner Janssen (N-VA) en kinderschepen Bilal Gozen de winnaars geloot van de eindejaarsactie van de handelaars van Beringen. © Stad Beringen

Winnaars eindejaarsactie geloot

BeringenOp 6 januari 2022 werden door schepen van Middenstand Werner Janssen (N-VA) en kinderschepen Bilal Gozen de winnaars geloot van de eindejaarsactie van de handelaars van Beringen. De hoofdprijs, cadeaubonnen ter waarde van 2.500 euro, werd gewonnen door Chantale Bogaerts. 

 1. Externe ICT-veiligheidsaudit in Beringen
  Beringen

  Externe ICT-veilig­heids­au­dit in Beringen

  In het kader van Cyberveilige Gemeenten wil het Vlaamse agentschap Audit Vlaanderen gemeenten voorbereiden op de reële dreigingen die cybercriminaliteit met zich meebrengt. Daarom sloot het een raamovereenkomst af met drie auditfirma’s waarbij ieder lokaal bestuur een ICT-veiligheidsaudit kan laten uitvoeren aan met cofinanciering van de Vlaamse overheid. “In Beringen heeft Ernst & Young de audit uitgevoerd en een rapport opgesteld met concrete aanbevelingen”, zegt schepen van ICT Tijs Lemmens (Voluit). “Een aantal daarvan hebben we reeds toegepast, andere zijn ingepland voor de korte termijn.” Audit Vlaanderen verwacht van elk lokaal bestuur om de cyberveiligheid te verbeteren. De audit omvat interne en externe aanvals- en penetratietesten, analyses van authenticatiemechanismen, bedrijfscontinuïteit en rapportering organisatiebeheersing.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. Haalt Limburg de ‘Einsteintelescoop' binnen? Unizo ijvert: “Zou minstens 1.500 Limburgse jobs opleveren”
  Limburg

  Haalt Limburg de ‘Einstein­te­le­scoop' binnen? Unizo ijvert: “Zou minstens 1.500 Limburgse jobs opleveren”

  Als de politiek mee wil, en de concurrentiestrijd met regio Sardinië in ons voordeel valt, staat er op termijn een ‘Einsteintelescoop’ in Limburg. Dat is een telescoop die zwaartekrachtgolven detecteert en bestudeert waar baanbrekende technologie uit kan voortvloeien. De Limburgse ondernemrswereld pookt nu de politiek nog eens aan om het monsterproject van 2 miljard euro naar onze provincie te halen.