De lokale politie van Beringen, Ham en Tessenderlo is op zoek naar deze man
Volledig scherm
De lokale politie van Beringen, Ham en Tessenderlo is op zoek naar deze man © Politie Beringen/Ham/Tessenderlo

Wie herkent deze overvaller op nachtwinkel?

BeringenDe lokale politie van Beringen-Ham-Tessenderlo roept de hulp in bij de zoektocht naar de overvaller van een nachtwinkel in Koersel, eind vorig jaar.

 1. Agenten blootgesteld aan wolk heroïne: vader (56) en zoon (36) krijgen 2 jaar en 30 maanden cel voor geweld tegen politie

  Agenten blootge­steld aan wolk heroïne: vader (56) en zoon (36) krijgen 2 jaar en 30 maanden cel voor geweld tegen politie

  Twee mannen van 36 en 56 jaar oud uit Beringen zijn woensdag door de Hasseltse correctionele rechtbank veroordeeld tot celstraffen van 30 maanden en 2 jaar wegens geweld tegen de politie. Tijdens het incident scheurde een zak heroïne open, waardoor een wolk drugs vrijkwam die de twee politieagenten inademden. Zij waren beiden acht dagen werkonbekwaam. Naast de celstraffen, kregen de twee beklaagden ook boetes van 1.600 en 800 euro.
  Beringen
 2. Stad Beringen strijdt tegen straatintimidatie: “Er zal worden ingezet op preventie”

  Stad Beringen strijdt tegen straatinti­mi­da­tie: “Er zal worden ingezet op preventie”

  “Grensoverschrijdend gedrag is onaanvaardbaar en hoort niet thuis in onze stad.” Net om die reden werkt de Stad Beringen samen met Plan International om de stad veiliger te maken. Onder het motto ‘meten is weten’ worden inwoners, en vooral jongeren, opgeroepen om de plaatsen aan te duiden waar ze slachtoffer of getuigen werden van straatintimidatie. Met behulp van een online platform, en vijftien Beringse jongeren, strijd de stad tegen grensoverschrijdend gedrag.
  Beringen