Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © ThinkStock

Werkgeversorganisaties vragen aanpassing van belastingreglement in Beringen

BeringenKvK Limburg en VKW Limburg roepen samen met Ondernemersclub Beringen en Unizo Beringen het stadsbestuur van Beringen op haar nieuw belastingreglement grondig te herzien. De werkgeversorganisaties zijn voorstander van de administratieve vereenvoudiging, maar hekelen de meeropbrengst van één miljoen euro. 

 1. Arne Baers kan steeds beter mee tussen de profs: “In Niel was ik beste eerstejaarsbelofte”

  Arne Baers kan steeds beter mee tussen de profs: “In Niel was ik beste eerste­jaars­be­lof­te”

  Is Arne Baers de volgende crosser die voluit voor de weg kiest? Die vraag brandde op onze lippen nadat twee generatiegenoten van hem vorige week de crossfiets aan de haak hingen en lieten uitschijnen dat er nog renners zouden volgen. “Noemden ze mijn naam? Dat is dan foute info”, lacht Baers. “Ik cross nog heel graag en veel te graag. De stap naar de beloften was groot, maar intussen loopt het vlot.”
 2. Koerselaar Lucas Schoofs (23) overwon zenuwstoornis en verovert basisplek bij Nederlandse eersteklasser Heracles Almelo: “Beloning voor al het harde werk”

  Koerselaar Lucas Schoofs (23) overwon zenuwstoor­nis en verovert basisplek bij Nederland­se eersteklas­ser Heracles Almelo: “Beloning voor al het harde werk”

  In 2015 nam toenmalig landskampioen AA Gent Lucas Schoofs definitief over van Lommel United, maar verhuurde hem meteen weer voor een seizoen aan de club die hem schoolde. Omdat de Buffalo’s in de middenvelder vooral een kandidaat zagen voor de toekomst, volgden nieuwe uitleenbeurten aan OH Leuven en NAC Breda. Bij die laatste ging het grondig mis, maar ruim anderhalf jaar later is Schoofs terug op het hoogste niveau en veroverde hij een basisplaats in de Eredivisie bij Heracles Almelo.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas