De Paalsesteenweg in Beringen
Volledig scherm
De Paalsesteenweg in Beringen © Google Maps

Wegdek Paalsesteenweg wordt vrijdagnacht vernieuwd

BeringenHet Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt in Beringen vrijdagnacht het wegdek van de Paalsesteenweg (N29) aan de kant van het centrum. De werfzone is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tijdens de werken. Zaterdagvoormiddag zijn ze klaar.

 1. “Dat imago van ‘Klein Chicago’ hebben we afgeschud”: ‘Undercover’-acteurs en jongeren nemen met kunstexpo afscheid van stukje Sledderlo
  PREMIUM

  “Dat imago van ‘Klein Chicago’ hebben we afgeschud”: ‘Undercover’-ac­teurs en jongeren nemen met kunstexpo afscheid van stukje Sledderlo

  “Mensen noemen Sledderlo soms nóg een ‘moeilijke wijk’. Maar met veel engagement en liefde kan je elke buurt nieuw leven inblazen.” Vanaf mei telt de wijk, die vroeger als ‘ghetto’ werd bestempeld, twee appartementsblokken minder. Om de gebouwen een waardig afscheid te geven, zetten kunstenaars en ‘Undercover’-acteurs Gökhan Kizilbuga en Göhkan Girginol – samen met jongeren uit de wijk – de kunstexpo ‘Sledderlove’ op poten. “Als eerbetoon aan mijn eigen geboorteplek", zegt Gökhan Kizilbuga.
  Genk
 1. Onderneemster schenkt 500 paar kinderschoentjes aan slachtoffers aardbeving Turkije: “We zijn ontzettend dankbaar”
  PREMIUM

  Onderneem­ster schenkt 500 paar kinder­schoen­tjes aan slachtof­fers aardbeving Turkije: “We zijn ontzettend dankbaar”

  Hasan Düzgün uit Maasmechelen kreeg plots een berichtje van een onderneemster die na 25 jaar schoenwinkel te hebben uitgebaat een schenking wilde doen. Ze schonk liefst 500 paar kinderschoenen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije. Via de stad Genk worden de schoenen opgeslagen in een loods en binnenkort vervoerd naar het rampgebied.
  Genk, Leopoldsburg