Eeuwfeestgebouw op het Eeuwfeestplein.
Volledig scherm
Eeuwfeestgebouw op het Eeuwfeestplein. © Mine Dalemans

Vlaams Belang kant zich tegen ‘Koraninternaat' in Eeuwfeestgebouw

De plannen in Beringen om van het Eeuwfeestgebouw een ‘Koraninternaat’ te maken, verhitten de gemoederen. In de buurt ziet niet iedereen de nieuwkomers zitten. Ook volksvertegenwoordiger in de Kamer Erik Gilissen (Vlaams Belang) verzet zich tegen de komst van een dergelijke school: “Er werd door de buurtbewoners zelfs al een petitie gestart”, laat hij weten.

0 reacties

 1. Lummense veertiger moet zich verantwoorden voor relatie met 15-jarig meisje: “Ik kon bij niemand terecht en daar maakte hij misbruik van”
  PREMIUM
  Lummen

  Lummense veertiger moet zich verantwoor­den voor relatie met 15-jarig meisje: “Ik kon bij niemand terecht en daar maakte hij misbruik van”

  Een veertiger uit Lummen moest vandaag uitleg komen geven voor de relatie die hij in het tweede deel van 2018 als 44-jarige man onderhield met een vijftienjarig meisje. “Hij was zeer manipulatief tegenover mij”, stelde het slachtoffer. “Hij liet z’n dochtertje (10) zelfs sturen dat ‘papa verdrietig was’ en ze mij als stiefmama wilde hebben.” De man riskeert een celstraf van veertig maanden onder probatievoorwaarden.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel