Video. Ons land heeft de eerste ‘seniorenduikclub’

Het is voor hippe senioren niet altijd gemakkelijk om leeftijdsgenoten te vinden, die ook willen deelnemen aan de iets straffere en meer gewaagde sporten. Zo was er in ons land nog altijd geen enkele duikclub voor senioren. Althans tot vandaag... want in het duikcentrum ‘Todi’ in Beringen ging vandaag de eerste senioren duikclub van ‘Okra’ Kempen van start.

1 reactie

 • Koen Heylen

  2 jaar geleden
  Super!
 1. Dieven van waardevol muziekmateriaal verschijnen voor de rechter: “Geld nodig om drugsverslaving te kunnen bekostigen”
  PREMIUM
  Hasselt

  Dieven van waardevol muziekmate­ri­aal verschij­nen voor de rechter: “Geld nodig om drugsver­sla­ving te kunnen bekostigen”

  De radeloosheid bij Anton Valcke (23) was midden november groot. De laatstejaarsstudent Drums aan PXL-Music werd het slachtoffer van een zware diefstal. Onbekenden gingen er met ongeveer 3.000 euro aan muziekmateriaal vandoor. De politie kon de daders echter inrekenen. Maandagvoormiddag verschenen ze voor de Hasseltse rechtbank. Een sluimerend drugsprobleem bleek de oorzaak voor het kwaad te zijn.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo