Het vernieuwde Club 9.
Volledig scherm
Het vernieuwde Club 9. © Stad Beringen

Vernieuwde Club 9 en academielokalen
respecteren geluidsnormen

De bouwwerken van de vernieuwde Club 9 en de academielokalen zitten in de eindfase. Daarom werd een geluidsstudie uitgevoerd om te controleren of bij de uitbating van het jeugdhuis en de oefenbunker de geldende geluidsnormen gerespecteerd zullen worden. Dat blijkt het geval te zijn.

0 reacties

 1. Eddy Dries (FC Beringen) over de tijd van toen: “Als 17-jarige op het hoogste niveau mijn debuut mogen vieren op Anderlecht”
  Voetbal Traditieclubs

  Eddy Dries (FC Beringen) over de tijd van toen: “Als 17-jarige op het hoogste niveau mijn debuut mogen vieren op Anderlecht”

  In de glorieperiode van FC Beringen speelde Eddy Dries (57) een belangrijke rol. Na het sluiten van de mijnen kwam het verval. Eddy Dries zakte mee naar tweede klasse, maar kon snel terug de stap hogerop zetten met een mooie transfer naar Antwerp, dat hem onmiddellijk uitleende aan STVV. De zes jaar bij FC Beringen zal de Zonhovenaar nooit vergeten.
 2. Wedstrijdboten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulensmeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”
  PREMIUM
  Hasselt

  Wedstrijd­bo­ten van Hasseltse roeiteams getroffen door felle rukwinden aan Schulen­smeer: “Eéntje van 40.000 euro ligt hier gewoon compleet in twee”

  De hevige storm die momenteel door ons land raast is allesbehalve gunstig geweest voor de roeiboten van de UHasselt en de hogescholen PXL en UCLL. Die stonden tijdelijk opgeslagen onder een grote tent aan het Schulensmeer, maar liepen heel wat schade op nadat een felle wind tot 100 kilometer per uur de tent wegblies. Vooral de roeiboot van het PXL-team met een waarde van 40.000 euro kreeg het het hardste te verduren.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”