C-mine Crib
Volledig scherm
PREMIUM
© C-mine Crib

Van uitzicht op de landingsbaan tot een trendy interieur: in deze 7 gedeelde werkplekken in Limburg haal je het beste uit je job

LimburgDoor het telewerken hebben we de afgelopen coronajaren heel wat alternatieven in onze job ontdekt. Gedeelde werkplekken hebben bijvoorbeeld enorm aan populariteit gewonnen. Van een uitzicht op de landingsbaan in Sint-Truiden tot een trendy interieur in Genk: In deze 7 coworking spaces in Limburg kan jouw werkdag niet meer stuk.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Politie LRH examineert 1.200 Limburgse leerlingen tijdens ‘Grote Voetgangersexamen’: “Cruciale kennis én een leuke beloning”

  Politie LRH examineert 1.200 Limburgse leerlingen tijdens ‘Grote Voetgan­gers­exa­men’: “Cruciale kennis én een leuke beloning”

  Voor de Hasseltse basisschool De Kievit werd het een spannende start van de schoolweek. Zo legden de leerlingen van het vierde leerjaar daar maandagmiddag ‘Het Grote Voetgangersexamen’ af, onder het toeziend oog van de politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH). Daarmee zijn ze de eersten van zo’n 1.200 leerlingen uit bijna veertig verschillende scholen uit de politiezone. “Een zenuwslopend examen voor sommigen, maar wel nodig”, zegt Wilfried op ‘t Roodt, schooldirecteur van BS De Kievit.
  Hasselt