Het Schlagerfestival viert dit weekend zijn 15de verjaardag met een geweldige line-up.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Schlagerfestival viert dit weekend zijn 15de verjaardag met een geweldige line-up. © Dieter Bacquaert

Van meezingen op het Schlagerfestival tot een kampioenschap karpers vangen: vijf tips voor het weekend in Limburg

LimburgNog geen plannen dit weekend en zin om daar verandering in te brengen? Dan helpt onze redactie je op weg met vijf leuke weekendtips in Limburg voor zaterdag 23 en zondag 24 oktober. Wees gerust: voor ieder wat wils!

 1. Spectrumcollege verkoopt popcorn voor Rode Neuzen Dag
  Beringen

  Spectrum­col­le­ge verkoopt popcorn voor Rode Neuzen Dag

  Afgelopen vrijdag verkocht het Spectrumcollege Campus Beringen popcorn voor Rode Neuzen Dag. De school draagt het welbevinden van haar leerlingen hoog in het vaandel. “Als we het gevoel hebben dat er meer aan de hand is, kunnen de leerlingen altijd terecht bij het zorgteam en de leerlingbegeleiders. We ondernemen ook verschillende acties op school zoals sportactiviteiten, een masterclass en de ‘vriendschapsdag’… Deze activiteiten hebben als doel het groepsgevoel te vergroten en de leerlingen het gevoel te geven ‘jij bent belangrijk, jij bent een onmisbare schakel in de klas’. Onze actie bracht maar liefst 602 euro op.”
 2. Van handgemaakte Tsjechische kerstballen tot exclusieve Amerikaanse figuurtjes: dit zijn de vijf leukste kerstwinkels in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Van handgemaak­te Tsjechi­sche kerstbal­len tot exclusieve Amerikaan­se figuurtjes: dit zijn de vijf leukste kerstwin­kels in Limburg

  Wacht je tot na Sinterklaas of staat je kerstboom intussen al een dikke maand te pronken? Zowel de vroege vogels als de traditionele kerstvierders kunnen er niet meer omheen: de kerstsfeer is weer helemaal terug. Tijd om na te denken dus over welke stijl je kerstboom dit jaar moet hebben. Wij gingen alvast op zoek naar de vijf leukste kerstwinkels van Limburg die een bezoekje waard zijn.