Op de foto ( van links naar rechts): Eric Bervoets (UNIZO Limburg), Ria Poel (Ria Poel Vastgoed),
Guido Vandewouwer (Optiek Ilse Gerard), Patrick Coun (Mezzehuis), Els van der Leede (Keramiek
Studio Els), Peter Loozen (Best of Bikes België), Ilse Wauters (Zinzicht), Michaël Vangeneugden
(Kadeco Vision), Annick Vanheukelom (Isolatiewerken Vanheukelom), Geert Conard (Esito
Management & Communicatie), Frank Santermans (Santermans Projects) Valentin Baeten (Vathy-
Baeten Confiserie) en Sigrid winter (fit20 Beringen Centrum).
Volledig scherm
Op de foto ( van links naar rechts): Eric Bervoets (UNIZO Limburg), Ria Poel (Ria Poel Vastgoed), Guido Vandewouwer (Optiek Ilse Gerard), Patrick Coun (Mezzehuis), Els van der Leede (Keramiek Studio Els), Peter Loozen (Best of Bikes België), Ilse Wauters (Zinzicht), Michaël Vangeneugden (Kadeco Vision), Annick Vanheukelom (Isolatiewerken Vanheukelom), Geert Conard (Esito Management & Communicatie), Frank Santermans (Santermans Projects) Valentin Baeten (Vathy- Baeten Confiserie) en Sigrid winter (fit20 Beringen Centrum). © UNIZO Beringen

UNIZO Beringen breidt bestuursploeg uit met zeven leden

BeringenUNIZO Beringen heeft de wind in de zeilen: het breidt zijn bestuursploeg uit met maar liefst zeven extra bestuursleden. “Zo is ons bestuurdersteam een échte afspiegeling van het ondernemerslandschap in Beringen”, stelt Patrick Coun, co-voorzitter van UNIZO Beringen.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. KIJK. Hasseltse school wint bezoek van Tom Waes dankzij indrukwekkende veldslag: “Met zwaarden, schilden en alles erop en eraan”
  PREMIUM
  Hasselt

  KIJK. Hasseltse school wint bezoek van Tom Waes dankzij indrukwek­ken­de veldslag: “Met zwaarden, schilden en alles erop en eraan”

  Een veldslag tussen de Romeinen en Eburonen? Dan is Tom Waes tegenwoordig nooit veraf. De leerlingen en leerkrachten van het Virga Jessecollege in Hasselt gingen elkaar te lijf met nepzwaarden en -schilden. En daarvan was de ‘Het Verhaal van Vlaanderen’-presentator onder de indruk. “Wat zo'n video op YouTube allemaal niet kan teweegbrengen”, lacht adjunct-directeur Stijn Vandevelde.