Het Hasseltse gerechtsgebouw.
Volledig scherm
Het Hasseltse gerechtsgebouw. © Borgerhoff

Twintiger leert 14-jarig meisje via Instagram kennen en chanteert haar met expliciete beelden: 40 maanden cel gevorderd voor aanranding en verkrachting

BeringenEen 25-jarige man uit Beringen leerde via Instagram een 14-jarige meisje kennen. Doorheen de tijd vroeg hij naar expliciete beelden en vervolgens dreigde hij ermee om die te verspreiden als ze niet fysiek zouden afspreken. De man riskeert 40 maanden cel voor de aanranding en de verkrachting van het slachtoffer.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel/Antwerpen

  Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

  Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.
 3. Het Poetsbureau nam al 50 mensen uit Oekraïne aan
  Beringen

  Het Poetsbu­reau nam al 50 mensen uit Oekraïne aan

  Het Poetsbureau – part of Glowi, met hoofdzetel in Beringen, nam sinds het begin van het conflict in Oekraïne al 50 nieuwe collega’s aan uit dat land. “We zijn er permanent op voorzien om de taalbarrière tussen onze medewerkers en onze klanten te helpen overbruggen,” licht CEO Jo Mellemans toe. “We hebben ook het geluk dat we al lange tijd medewerkers uit Oekraïne onder onze rangen tellen, die inmiddels uitstekend beide talen spreken.”
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.