De rechtbank van Hasselt.
Volledig scherm
De rechtbank van Hasselt. © Mine Dalemans

Twee verkrachters van 16-jarig meisje krijgen celstraf: “het woord ‘stop’ niet gehoord”

Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-HelchterenDe correctionele rechtbank in Hasselt heeft twee mannen veroordeeld voor verkrachting van een 16-jarig meisje. Op 11 december 2020 vergrepen ze zich in Paal, een deelgemeente van Beringen. Daarvoor kregen ze drie en vier jaar cel en worden ze allebei voor vijf jaar uit de rechten ontzet.

 1. BV’s ontdekken de droomhuisjes van Eye-Opener: “Fijn om te merken dat mensen meer en meer beginnen te geloven in ons jong bedrijf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel

  BV’s ontdekken de droomhuis­jes van Eye-Ope­ner: “Fijn om te merken dat mensen meer en meer beginnen te geloven in ons jong bedrijf”

  De creatieve duizendpoten Siemon en Lars van Eye-Opener uit Lommel lijken nu ook BV’s te overtuigen van de magie van hun bedrijf. De twee startten bij het begin van de coronacrisis met het op maat maken van droomhuisjes, vooral voor kinderen. Ondertussen heeft Astrid Coppens er ook eentje staan. En wie weet volgen Natalia en Anouk Matton ook. Daarnaast lanceren ze nu ook The Storybook House, een standaardpakket dat wel nog altijd maar in gelimiteerde editie beschikbaar is. En ze geven er eentje weg voor wie reageert op Instagram.
 1. Bewusteloze bestuurder rijdt met cruisecontrol en Lane Assist 25 kilometer over E314 van Genk tot Halen: “Bewijst dat rijhulpmiddelen géén overbodige luxe zijn”
  Play
  Hasselt/Genk/Halen

  Bewustelo­ze bestuurder rijdt met cruisecon­trol en Lane Assist 25 kilometer over E314: “Bewijst dat rijhulpmid­de­len géén overbodige luxe zijn”

  Een bewusteloze bestuurder werd zondagochtend met zijn Renault Clio op de E314 van Genk richting Halen gesignaleerd. Door de cruisecontrol en ‘Lane Assist’ kon de auto zelfstandig op de rijstrook blijven, en dat liefst 25 kilometer lang. De Federale wegpolitie en een opgeroepen politieploeg van de zone CARMA deden de auto uiteindelijk vertragen door voor de Clio te gaan rijden.