De 24-jarige Migelvio V stierf na de schietpartij op straat in Beringen.
Volledig scherm
De 24-jarige Migelvio V stierf na de schietpartij op straat in Beringen. © RV

Twee nieuwe arrestaties na dodelijke schietpartij Beringen

Beringen/Balen/RetieNa de schietpartij in Beringen waarbij Migelvio V. (24) het leven liet, zijn twee nieuwe arrestaties verricht. Het gaat om twee meerderjarigen uit Turnhout. Dat bevestigt het parket van Limburg. Eerder besliste de jeugdrechter in Turnhout al om de twee minderjarigen die verdacht worden van mededaderschap van moord na de schietpartij in Beringen te plaatsen in een gesloten jeugdinstelling.

 1. Lokale brouwers mogen oorlogsmuseum van bier voorzien: “Door te experimenten willen we ons gamma uitbreiden”
  PREMIUM
  Leopoldsburg

  Lokale brouwers mogen oorlogsmu­se­um van bier voorzien: “Door te experimen­ten willen we ons gamma uitbreiden”

  Wanneer straks het oorlogsmuseum Liberation Garden opent, zal u er ook kunnen proeven van het Splendid-bier van microbrouwerij Barak. Het vriendentrio Michael Bynens, Jorn Vankrunkelsven en Bjorn Ruysen heeft van de gemeenschappelijke hobby uiteindelijk een heuse onderneming gemaakt en binnenkort vindt u het resultaat in flessenformaat. “We lanceren ook onze LBG-reeks. Een van de biertjes - de IPA Pasta Edition - is zelfs gemaakt op basis van penne”, verklappen ze.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.