De motorrijders knalden tegen de flank van een overstekende auto.
Volledig scherm
De motorrijders knalden tegen de flank van een overstekende auto. © RTZ

Twee motorrijders zwaargewond na knal tegen flank van overstekende wagen

Na een zwaar verkeersongeval tussen een auto en twee motorrijders is de avondspits op de Paalsesteenweg in Beringen dinsdagavond bijzonder moeizaam verlopen. De motorrijders knalden in de flank van de overstekende wagen en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

0 reacties

  1. Het Xpand pakt uit met vernieuwde ‘Summer Bar’ onder zuiderse glampingtent: “Waar terrasgangers veilig op vakantie zijn, maar zónder die kille afstand”
    PREMIUM
    Beringen/Heusden-Zolder

    Het Xpand pakt uit met vernieuwde ‘Summer Bar’ onder zuiderse glamping­tent: “Waar terrasgan­gers veilig op vakantie zijn, maar zónder die kille afstand”

    Nu de zon belooft zich vaker te laten zien, is ook het Beringse evenementenbedrijf Het Xpand klaar om het zomerseizoen opnieuw boven te halen. Zo pakt zaakvoerster Amanda Latinne (59) vanaf dit weekend uit met een tweede editie van de ‘Summer Bar’, ditmaal opgesmukt door een zuiderse glampingtent, mix-and-match pasta’s en tal van doe-spelletjes rondom het terras. “Denk aan kubben, kegels werpen of het in bubbels tegen elkaar opnemen bij het darten. Kortom dé plek voor een ultiem vakantiegevoel”, zegt Amanda.