De truck belandde in een sloot langs de snelweg.
Volledig scherm
De truck belandde in een sloot langs de snelweg. © RTZ

Truck slipt van snelweg E313 en belandt in sloot

Een trucker is donderdagmiddag de controle over zijn vrachtwagen verloren op de E313 ter hoogte van Beringen. Getuigen zagen de wagen plots over de rijbaan slingeren en vervolgens in de berm belanden.

0 reacties

  1. Pukkelpop drukt pauzeknop in, lokale verenigingen brengen begrip op voor beslissing: “Gaat festival uiteindelijk niet door? Dan vinden wij wel oplossing om rond te komen”
    PREMIUM
    Hasselt/Sint-Truiden

    Pukkelpop drukt pauzeknop in, lokale verenigin­gen brengen begrip op voor beslissing: “Gaat festival uiteinde­lijk niet door? Dan vinden wij wel oplossing om rond te komen”

    Pukkelpop heeft tijdelijk de opbouw én de ticketverkoop van het festival stilgelegd, in afwachting van meer duidelijkheid rond de teststrategie. Het woord afgelasting wordt niet in de mond genomen, maar het zou wel een domper zijn voor de lokale verenigingen moest dat werkelijkheid worden. Al lijken zij begrip op te kunnen brengen voor dat scenario. “Tien jaar geleden hebben al de storm meegemaakt op Pukkelpop, waarbij er mensenlevens zijn gevallen. Zulke dingen wil je gewoon niet meemaken. Gezondheid en veiligheid staan voor ons altijd voorop”, klinkt het.