Het belang van donsdekens en kussens blijkt cruciaal dit jaar.
Volledig scherm
Het belang van donsdekens en kussens blijkt cruciaal dit jaar. © Mine Dalemans

Theatergroep Mals Vlees zamelt donsdekens in voor Open Hart Paal

BeringenDit weekend startte de inzamelactie voor Open Hart Paal met als doel zoveel mogelijk kussens en donsdekens te schenken. Theatergroep Mals Vlees en jongerenafdeling STUG. trapten de campagne zaterdag af met een theatervoorstelling.

 1. “Hij belde naar mijn werk en zei dat ik met een kleuter in bed had gelegen”: vrouw wordt drie jaar gestalkt na kennismaking via datingsite
  PREMIUM
  Pelt/Hasselt

  “Hij belde naar mijn werk en zei dat ik met een kleuter in bed had gelegen”: vrouw wordt drie jaar gestalkt na kennisma­king via datingsite

  “Ze droomde van huisje-tuintje-kindje. Nu wil ze nooit nog een man.” De advocaat van een jonge vrouw liet er in de rechtbank geen twijfel over bestaan wat de impact was van drie jaar extreme stalking. Dader was een 30-jarige man die het slachtoffer via een datingsite leerde kennen. En die duidelijk niet kon aanvaarden dat er geen relatie uit voortkwam.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.