The Holy Scales nemen hun prijs in ontvangst
Volledig scherm
The Holy Scales nemen hun prijs in ontvangst © Benelux Carp Qualifier

The Holy Scales winnen opnieuw Benelux Kampioenschap Karpervissen

BeringenNet als vorig jaar hebben Jonas Adriaensen en Wim Konings met hun team The Holy Scales het Benelux Kampioenschap Karpervissen gewonnen. Ze gingen ook nog eens met een aantal nevenklassementen lopen. Op een week tijd ving het duo 12 vissen, de drie zwaarste vissen wogen samen 66,70 kilo.

  1. ZVK Eisden-Dorp wint spektakelderby tegen Full Hasselt: “Een lust voor het oog, al was een gelijkspel juister geweest”
    FUTSAL EERSTE NATIONALE

    ZVK Eis­den-Dorp wint spektakel­der­by tegen Full Hasselt: “Een lust voor het oog, al was een gelijkspel juister geweest”

    De Limburgse derbytopper tussen ZVK Eisden-Dorp en Full Hasselt was er ééntje om nooit te vergeten. De meer dan 400 supporters kregen alles voorgeschoteld wat een futsalwedstrijd maar kon bieden: een karrevracht doelpunten, strijd, inzet, opstootjes, frustraties, emoties die hoog oplaaiden en een adembenemend slot. Kortom het was genieten van de eerste tot de allerlaatste minuut. Beide teams namen elk een helft voor hun rekening. ZVK Eisden-Dorp won uiteindelijk nipt het pleit met 8-7. “Al was een puntendeling eerlijker geweest”, klonken beide coaches na de wedstrijd.