Het themabeeld van de tentoonstelling
Volledig scherm
Het themabeeld van de tentoonstelling © Stad Beringen

Tentoonstelling rond meertalige groeimeter

BeringenOm extra in te zetten op taal en taalstimulering bij gezinnen en kinderen, organiseert stad Beringen op woensdag 18 mei een tentoonstelling van de meertalige groeimeter in Regina Mundi. Deze tentoonstelling valt samen met de ‘Week van de Groeilamp 2022’. Stad Beringen wil diversiteit omarmen en daarom meertaligheid bij kinderen, jongeren en ouderen blijven aanmoedigen.

 1. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
  PREMIUM
  Hasselt/Alken

  INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

  ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”
 1. Infomarkt rond werken in Oostereindestraat en Zonnestraat
  Lummen

  Infomarkt rond werken in Oosterein­de­straat en Zonne­straat

  In de Oostereindestraat en Zonnestraat starten binnenkort de werken voor de aanleg van gescheiden riolering en fietsvoorzieningen. Om de inwoners te informeren over de timing, fasering en hinder organiseert gemeente Lummen op donderdag 7 juli om 19.30 uur een infomarkt. Deze vindt plaats in GCOC Oosterhof aan de Dr. Vanderhoeydocnkstraat 56. Deskundige medewerkers van het ontwerpbureau, Fluvius en collega’s van de dienst openbare werken zullen aanwezig zijn om de vragen te beantwoorden.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.