Van de aangereden wagen, een Nissan, blijft amper iets over.
Volledig scherm
Van de aangereden wagen, een Nissan, blijft amper iets over. © Marco Mariotti

Spookrijder rijdt in op wagen van koppel vakantiegangers op E313 in Beringen: inzittende overleeft klap niet

BeringenNa het verkeersongeval op de E313 in Beringen is de autosnelweg richting Lummen en Luik sinds 9 uur weer volledig opengesteld. Omstreeks 4.30 uur reed een spookrijder in op onder meer een koppel vakantiegangers. Bij de zware klap viel een dode en raakten twee personen levensgevaarlijk gewond. Nog een persoon liep zware verwondingen op. Mogelijk heeft de spookrijder een vangrail geraakt, waarna zijn voertuig rechtsomkeer maakte en de verkeerde richting uitreed. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
  PREMIUM
  Hasselt/Alken

  INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

  ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”