Brandon Mechele scoorde vorig jaar de winning goal in de thuiswedstrijd tegen Genk. Kunnen de Limburgers hem en Club Brugge dit jaar wel afstoppen?
Volledig scherm
PREMIUM
Brandon Mechele scoorde vorig jaar de winning goal in de thuiswedstrijd tegen Genk. Kunnen de Limburgers hem en Club Brugge dit jaar wel afstoppen? © BELGA

Smakelijke uitstapjes of winterse (top)sport: zeven tips voor het weekend in Limburg

LimburgNog geen plannen in het weekend van 27 en 28 november en zin om daar verandering in te brengen? Dan helpt onze redactie je op weg met zeven leuke tips in Limburg. Wees gerust: voor elk wat wils.

  1. Staartploeg Charleroi deelt KRC Genk Ladies een enorme dreun uit: “Deze opdoffer moeten we snel samen verwerken”
    VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE

    Staart­ploeg Charleroi deelt KRC Genk Ladies een enorme dreun uit: “Deze opdoffer moeten we snel samen verwerken”

    Wat een eenvoudige klus leek, werd voor KRC Genk een serieuze streep door de rekening. Staartploeg Charleroi, dat slechts één overwinning op de teller had staan, haalde na de rust een 1-0-achterstand op en nam verrassend de drie punten mee naar huis. De verslagenheid in het Genks kamp was groot en voelde aan als een harde mokerslag. Met een moeilijk drieluik voor de boeg tegen Anderlecht, Brugge en OHL, moet KRC Genk Ladies duidelijk uit een ander vaatje tappen. “We moeten deze week vertrouwen tanken en ons focussen op de toppers. Als groep moeten we hier samen door”, probeerde Gwen Duijsters na afloop de ontgoocheling te verbijten.