Brandon Mechele scoorde vorig jaar de winning goal in de thuiswedstrijd tegen Genk. Kunnen de Limburgers hem en Club Brugge dit jaar wel afstoppen?
Volledig scherm
PREMIUM
Brandon Mechele scoorde vorig jaar de winning goal in de thuiswedstrijd tegen Genk. Kunnen de Limburgers hem en Club Brugge dit jaar wel afstoppen? © BELGA

Smakelijke uitstapjes of winterse (top)sport: zeven tips voor het weekend in Limburg

LimburgNog geen plannen in het weekend van 27 en 28 november en zin om daar verandering in te brengen? Dan helpt onze redactie je op weg met zeven leuke tips in Limburg. Wees gerust: voor elk wat wils.

 1. Amerikaanse hardware-fabrikant Razer gaat samenwerking aan met KRC Genk Esports
  Genk

  Amerikaan­se hardware-fabrikant Razer gaat samenwer­king aan met KRC Genk Esports

  Razer, ‘s werelds grootste hardware-fabrikant voor gamers, gaat een driejarig partnership aan met KRC Genk Esports. Dat is op verschillende manieren een primeur. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse lifestyle-merk in zee gaat met een Benelux-team, evenals de eerste keer dat ze samenwerken met een esports-team dat ontstaan is uit een voetbalclub. KRC Genk Esports en Razer willen samen esports dichter bij topsport brengen.
 2. Vrachtwagen weegt bijna 3 ton (!) te veel
  Hasselt

  Vrachtwa­gen weegt bijna 3 ton (!) te veel

  Afgelopen dinsdagavond merkte de politie Limburg Regio Hoofdstad op de Kuringersteenweg in Hasselt een lichte vrachtwagen met aanhangwagen op waarbij er een vermoeden was van overlading. De combinatie van dit voertuig en de aanhangwagen mocht in totaal maximaal 7.000 kilogram wegen. Tijdens een controle met mobiele weegplaten werd er een overlading van 2.800 kilogram vastgesteld. De nodige processen-verbaal werden opgesteld en de bestuurder kreeg een fikse boete van 2.400 euro.