Het rouwplekje voor Yoeri Tessens bij Dezeure in Beauvoorde.
Volledig scherm
Het rouwplekje voor Yoeri Tessens bij Dezeure in Beauvoorde. © rv

Rouwhoekje voor werknemer Yoeri (41) na arbeidsongeval: “Zowat alle collega’s zijn vandaag op het werk komen praten”

Veurne/Beringen/WestendeDe werknemer die maandagnamiddag door een arbeidsongeval om het leven kwam bij de firma Dezeure in Beauvoorde (Veurne), is de 41-jarige Yoeri Tessens. Hij is afkomstig uit het Limburgse Beringen, maar woont sinds een tweetal jaar in Westende (Middelkerke). Bij de constructeur van aanhangwagens voor tractoren is een rouwhoekje ingericht. Over de omstandigheden van het ongeval is intussen al het één en ander duidelijk. 

 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.
 2. Limburgs koppel Dorien (28) en Jordy (30) openen cardgameshop in Hasselt: “Meteen 50 klanten die voor Pokémon in de rij stonden”
  PREMIUM
  Hasselt

  Limburgs koppel Dorien (28) en Jordy (30) openen cardgame­shop in Hasselt: “Meteen 50 klanten die voor Pokémon in de rij stonden”

  Goed nieuws voor Hasseltse fans van Pokémon en alles daarrond, want vanaf dit weekend heeft de Demerstraat een splinternieuwe cardgameshop. Het Limburgse koppel Jordy Daniëls (30) en Dorien Cuypers (28) zorgen daar voor de uitbating én jarenlange expertise. “Ik herinner me nog goed hoe ik zelf als kleine jongen Pokémonkaarten op de speelplaats ruilde”, lacht Jordy. “Dit is voor ons een droom die uitkomt.”