Het rouwplekje voor Yoeri Tessens bij Dezeure in Beauvoorde.
Volledig scherm
Het rouwplekje voor Yoeri Tessens bij Dezeure in Beauvoorde. © rv

Rouwhoekje voor werknemer Yoeri (41) na arbeidsongeval: “Zowat alle collega’s zijn vandaag op het werk komen praten”

Veurne/Beringen/WestendeDe werknemer die maandagnamiddag door een arbeidsongeval om het leven kwam bij de firma Dezeure in Beauvoorde (Veurne), is de 41-jarige Yoeri Tessens. Hij is afkomstig uit het Limburgse Beringen, maar woont sinds een tweetal jaar in Westende (Middelkerke). Bij de constructeur van aanhangwagens voor tractoren is een rouwhoekje ingericht. Over de omstandigheden van het ongeval is intussen al het één en ander duidelijk. 

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. Blueberry Fields biedt voortaan ook workshop ‘mind-boost’ aan
  Beringen

  Blueberry Fields biedt voortaan ook workshop ‘mind-boost’ aan

  Blueberry Fields in Beringen maakt al jaren werk van antioxidantrijk fruit dat nodig is voor een gezond lichaam. Nu willen ze er ook ingrediënten aanbieden voor een gezonde geest. Daarom starten ze met een workshop ‘mind-boost’ op het domein. Een ervaren coach neemt hiervoor een klein groepje mensen met dezelfde verwachtingen naar plekjes “waar het goed is om te zijn”. Je legt er contact met de natuur, gaat op zoek naar innerlijke rust en komt dichter tot jezelf. De workshop is laagdrempelig bedoeld: niets moet, alles kan en alles is oké.
 2. Zorgpersoneel toont impact van coronacrisis met ‘Heldenverhalen’: “Op het podium verwerken we de afgelopen jaren”
  PREMIUM
  Heusden-Zolder

  Zorgperso­neel toont impact van coronacri­sis met ‘Heldenver­ha­len’: “Op het podium verwerken we de afgelopen jaren”

  De coronacrisis mag dan op haar einde lopen, de twee jaren van piek naar piek en lockdown naar lockdown hebben sporen achtergelaten. Met de vraag welke impact die heftige periode heeft op de mensen van het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder, trokken theatermaker Ingrid Dullens en fotografe Mine Dalemans op pad. Het resultaat is vanavond te zien in theatervoorstelling en fototentoonstelling ‘Heldenverhalen’ in CC De Muze.