De feiten speelden zich af in Korspel bij Beringen
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in Korspel bij Beringen © Borgerhoff

Man (52) die vrouw en dochter toetakelde met hamer verschijnt op 16 april voor de rechtbank

BeringenAlwin B., de man die in april 2020 zijn 46-jarige vrouw en 28-jarige stiefdochter toetakelde met een hamer, moet op 16 april voor de rechtbank verschijnen. Deze vrijdag was er een agendazitting en viel er al te horen dat de tenlastelegging ‘moordpoging’ wordt betwist. De beklaagde is momenteel vrij onder voorwaarden.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ontevreden Genk-supporters gaan in gesprek met bestuur: “Alles bleef rustig”
  Genk

  Ontevreden Gen­k-supporters gaan in gesprek met bestuur: “Alles bleef rustig”

  Na de nederlaag zondagavond tegen Beerschot (1-2), was het voor enkele supporters van KRC Genk tijd om actie te ondernemen. Een dertigtal supporters wachtten het bestuur op aan de inkom van de Luminus Arena. Dat bevestigt politie CARMA. De supporters zijn al enkele weken ontevreden over het spelniveau van hun club en eisten tekst en uitleg. “Ze hebben een gesprek gehad met het bestuur. Alles bleef rustig, er waren geen incidenten”, vertelt de politie.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg