Het nieuwe gebouw van Essec dat in Tessenderlo wordt gebouwd.
Volledig scherm
Het nieuwe gebouw van Essec dat in Tessenderlo wordt gebouwd. © RV

Limburgse ICT-speler vernieuwt contract met stad Antwerpen en haalt recordbestelling van 24 miljoen euro binnen

BeringenStad Antwerpen kiest opnieuw voor het Beringse Essec Group als partner voor de volgende vier jaar. Het contract omvat de levering van smartphones, tablets en de bijhorende producten en diensten. Daarmee zet de Limburgse ICT-specialist zijn groeiverhaal met kracht verder. Het contract heeft een geschatte waarde van 24 miljoen euro.

  1. LEVENSVERHAAL: Ex-speler en jeugdtrainer van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentaliteit”
    PREMIUM
    Hasselt

    LEVENSVER­HAAL: Ex-speler en jeugdtrai­ner van Sporting Hasselt Johan Driesen (49) overleden: “Hij trok meteen de aandacht met zijn lange haren, en zeker met zijn sterke mentali­teit”

    Jeugdtrainer bij Sporting Hasselt Johan Driesen is zopas op amper 49-jarige leeftijd overleden. Driesen speelde zelf in zijn tienerjaren vier seizoenen in het eerste elftal mee, waarna hij een transfer naar STVV versierde. Een verlammend verkeersongeluk maakte een einde aan die carrière, maar zelfs een rolstoel hield Driesen niet weg van het veld. “Hij bleef altijd strijdlustig en positief, maar helaas heeft hij zijn laatste gevecht niet kunnen winnen. Dit is een enorme schok voor onze voetbalfamilie”, aldus de club.