Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Kosovaars koppel verwondt dochter (17) met broeksriem en vlakke hand voor relatie met Marokkaanse man

Een Kosovaars koppel uit Beringen is door de correctionele rechtbank veroordeeld nadat ze zich agressief toonden ten aanzien van hun zeventienjarige dochter. Zij begon een relatie met een Marokkaanse jongen, terwijl de ouders voor haar een ander huwelijk in gedachten hadden. De 47-jarige vader krijgt een werkstraf van 60 uren, de 39-jarige moeder krijgt een celstraf van vijf maanden met uitstel. 

4 reacties

 • marnix vande wiele

  4 jaar geleden
  Zo zie je maar dat men bij inburgering duidelijk moet maken hoe onze gebruiken en zeden zijn. Wat onze taal is .men moet veel strenger zijn . Dan pas gaan die zaken veranderen. In hun land van oorsprong zijn ze veel strenger. Zij zouden daar nooit accepteren dat wij onze wil opdringen zoals zij hier als inwijkelingen doen . Wij Belgen hebben het recht onze gebruiken te verdedigen
 • Franz Ferdinand

  4 jaar geleden
  mijn vader deed niets anders vroeger, met de vuist zelfs. Hij zou nu in de bak vliegen, maar in de jaren 70 moest je daar niet mee afkomen bij de politie. Want kinderen hadden toen absoluut niets te zeggen. België is altijd al een achterlijk land geweest, met imbecielen "gezagsdragers"
 • Nathalie Lambregt

  4 jaar geleden
  is toch te triestig voor woorden, ocharme dat meisje! Wat maakt het nu toch uit zolang ze beiden maar gelukkig zijn en elkaar respecteren. Wat hebben sommige ouders nu toch zo met die gearrangeerde huwelijken? Laat ze toch hun belevingen hebben en laat het onder een waakzaam oog toe.
 • Nikolaas Bouman

  4 jaar geleden
  Terecht!