Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Kosovaars koppel verwondt dochter (17) met broeksriem en vlakke hand voor relatie met Marokkaanse man

Een Kosovaars koppel uit Beringen is door de correctionele rechtbank veroordeeld nadat ze zich agressief toonden ten aanzien van hun zeventienjarige dochter. Zij begon een relatie met een Marokkaanse jongen, terwijl de ouders voor haar een ander huwelijk in gedachten hadden. De 47-jarige vader krijgt een werkstraf van 60 uren, de 39-jarige moeder krijgt een celstraf van vijf maanden met uitstel. 

4 reacties

 • marnix vande wiele

  2 jaar geleden
  Zo zie je maar dat men bij inburgering duidelijk moet maken hoe onze gebruiken en zeden zijn. Wat onze taal is .men moet veel strenger zijn . Dan pas gaan die zaken veranderen. In hun land van oorsprong zijn ze veel strenger. Zij zouden daar nooit accepteren dat wij onze wil opdringen zoals zij hier als inwijkelingen doen . Wij Belgen hebben het recht onze gebruiken te verdedigen
 • Franz Ferdinand

  2 jaar geleden
  mijn vader deed niets anders vroeger, met de vuist zelfs. Hij zou nu in de bak vliegen, maar in de jaren 70 moest je daar niet mee afkomen bij de politie. Want kinderen hadden toen absoluut niets te zeggen. België is altijd al een achterlijk land geweest, met imbecielen "gezagsdragers"
 • Nathalie Lambregt

  2 jaar geleden
  is toch te triestig voor woorden, ocharme dat meisje! Wat maakt het nu toch uit zolang ze beiden maar gelukkig zijn en elkaar respecteren. Wat hebben sommige ouders nu toch zo met die gearrangeerde huwelijken? Laat ze toch hun belevingen hebben en laat het onder een waakzaam oog toe.
 • Nikolaas Bouman

  2 jaar geleden
  Terecht!
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.