Beringse Kelly (21) vecht al 18 jaar tegen kanker. Haar ouders Johan en Rita organiseren een benefietconcert.
Volledig scherm
PREMIUM
Beringse Kelly (21) vecht al 18 jaar tegen kanker. Haar ouders Johan en Rita organiseren een benefietconcert. © Mine Dalemans

Kelly (21) vecht al 18 jaar tegen kanker: “Als driejarige had ze een tumor zo groot als een appelsien”

BeringenOp 18 juni 2022 treden Johan van den Berk en Rita Vanderhaegen als ‘The Country Story Singers’ op aan de kerk van Paal. Dat doen ze ten voordele van vzw Kleine Prins en dat is niet zomaar. “Onze dochter Kelly (21) leeft al 18 jaar met kanker. Op advies van de dokter leven we van dag tot dag, maar nu haar weekend aan zee met de vzw in het water dreigt te vallen, willen we graag wat extra geld inzamelen”, leggen ze uit. “Het huisje kost ineens 20.000 euro meer.”

 1. Bijzondere Limburgse fietservaringen winnen internationale prijs: “We blinken tussen vooruitstrevende projecten van over de hele wereld”
  PREMIUM
  Limburg

  Bijzondere Limburgse fietserva­rin­gen winnen internatio­na­le prijs: “We blinken tussen vooruit­stre­ven­de projecten van over de hele wereld”

  Dat Limburg hét fietsparadijs is, weten ze in Vlaanderen al langer, maar ook internationaal volgt er steeds meer waardering. ‘Cycling Synergy’, het investeringsprogramma voor innovatieve fietsprojecten van Visit Limburg, heeft de Special Jury Award gewonnen op de Landezine International Landscape Awards, kortweg LILA. “Het bevestigt dat Limburg toonaangevend blijft als recreatieve fietsbestemming”, zegt Igor Philtjens, gedeputeerde en voorzitter van Visit Limburg.
 2. IN BEELD. Drie dagen feest, muziek en sfeer in Genk tijdens Genk on Stage
  Genk

  IN BEELD. Drie dagen feest, muziek en sfeer in Genk tijdens Genk on Stage

  Na twee jaar van coronastilte was Genk dit weekend weer de setting voor het grootste gratis festival van Limburg. Genk on Stage mocht dit jaar kleppers als Bart Peeters, Compact Disk Dummies en Discobar Galaxie verwelkomen en dat heeft de organisatie geweten. Op vrijdag en zaterdag mocht het festival al zo’n 50.000 bezoekers verwelkomen. “En dan is onze hoofdact, De Jeugd van Tegenwoordig, zelfs nog niet gepasseerd", klinkt het.