Affiche van de Eindejaarsactie
Volledig scherm
Affiche van de Eindejaarsactie © Stad Beringen

Jubileumeditie van eindejaarsactie

Dit jaar doen er opnieuw 53 handelaars uit Beringen mee aan de eindejaarsactie. Het is dit jaar een jubileumeditie, want de actie wordt al voor de tiende keer georganiseerd. Vanaf 1 december ontvangt elke klant een invullotje om kans te maken op een waardebon. In totaal is er meer dan 8.000 euro aan waardebonnen te winnen.

0 reacties

 1. Ooit de ‘place to be’ voor de jetset van Leopoldsburg, nu moet Kanaalkom weer de nieuwe hotspot worden: “Wonen aan het water, op een boogscheut van het centrum”
  PREMIUM
  Leopoldsburg

  Ooit de ‘place to be’ voor de jetset van Leopolds­burg, nu moet Kanaalkom weer de nieuwe hotspot worden: “Wonen aan het water, op een boogscheut van het centrum”

  Leopoldsburg wil de Kanaalkom weer in ere herstellen en er opnieuw een hotspot van maken, zoals een eeuw geleden al het geval was. De magazijnen van het vroegere tegelbedrijf Saillart en de aanpalende feestzaal op de Antwerpsesteenweg maken plaats voor 41 nieuwbouwappartementen en een handelsruimte. “Dankzij onze duurzame energieoplossingen moeten de kopers vijf jaar geen onroerende voorheffing betalen.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas