Het nieuwe stadhuis van Beringen.
Volledig scherm
Het nieuwe stadhuis van Beringen. © Mine Dalemans

IN BEELD. Dit is het nieuwe stadhuis van Beringen

BeringenNa jaren hard werk heeft Beringen eindelijk een nieuw stadhuis. Het indrukwekkende gebouw moet het begin zijn van een vernieuwde site die tot bruisend stadscentrum moet uitgroeien. Het stadhuis gaat gepaard met een vernieuwde bibliotheek, een ondergrondse parking en een nieuwe binnenplein.

  1. Miss Limburg Silvana en haar leraar Dirk Menten: “Hij haalde me uit de comfortzone en ik behaalde twee masterdiploma’s”
    PREMIUM
    Maasmechelen

    Miss Limburg Silvana en haar leraar Dirk Menten: “Hij haalde me uit de comfortzo­ne en ik behaalde twee masterdiploma’s”

    Of Miss Limburg Silvana Spyros (25) de slimste van haar klas was? Niet per sé. Het was dan ook haar werkdrive die haar ver bracht. Maar volgens de Maasmechelse schone heeft ze bijzonder veel te danken aan haar leerkracht Latijn die niet alleen de discipline bij haar aanscherpte, maar haar vooral uit de comfortzone haalde en zo mentaal weerbaarder maakte. “Meneer Menten zei dat we gelukkig moesten zijn met waar we stonden, en dat ben ik vandaag ook", vertelt ze.