De pop-uphondenbar aan be-MINE.
Volledig scherm
De pop-uphondenbar aan be-MINE. © Benoit De Freine

Horecaondernemers mogen terrassen uitbreiden

BeringenBeringse horecaondernemers mogen hun terrassen ook deze zomer uitbreiden. Met 8 mei in het vooruitzicht, de mogelijke heropening van de terrassen, wil het Beringse stadsbestuur café- en restauranthouders ook dit jaar tegemoetkomen.

 1. PEAS haalt alvast 63.500 euro binnen voor nieuwe winkels in Leuven en Antwerpen
  Hasselt

  PEAS haalt alvast 63.500 euro binnen voor nieuwe winkels in Leuven en Antwerpen

  De succesvolle vegan kaneelbroodjes van het Hasseltse ‘PEAS’ is op weg om met twee nieuwe winkels binnenkort ook Leuven en Antwerpen te veroveren. Om die plannen in vervulling te laten gaan, startten uitbaters Els Berx (46) en Davy Rosiak (39) een financieringscampagne via het platform ‘WinWinner’. “Die loopt nog net geen twee weken, maar intussen mogen we al op 63.500 euro rekenen”, aldus Els en Davy.
 2. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 3. Rutger Wouters wint spurtklassement in GP Vermarc: “Verrast dat ik dit kan”
  Wielrennen elite z/c

  Rutger Wouters wint spurtklas­se­ment in GP Vermarc: “Verrast dat ik dit kan”

  Rutger Wouters (Team Thielemans-De Hauwere) heeft woord gehouden. De Koerselenaar beloofde dat hij zich in zijn eerste koers van het seizoen zou tonen en dat deed hij ook. Wouters zat in de GP Vermarc mee in de beslissende ontsnapping en hij werd uiteindelijk knap zesde. Onderweg sprokkelde hij genoeg punten om het tussenspurtklassement te winnen. “Ik ken mezelf vrij goed, maar ik ben toch verrast met wat ik vandaag laat zien”, vertelt hij.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"