Ahmet Koç in Beringen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ahmet Koç in Beringen. © Mine Dalemans

Hoe ex-schepen Ahmet Koç aan lager wal geraakte en nu opnieuw celstraf riskeert: “Hij kampt met een depressie en angsten”

BeringenEx-schepen Ahmet Koç (45) uit Beringen moest zich in de Hasseltse correctionele rechtbank verantwoorden voor inbreuken op de drugswet. Hij werd betrapt met cannabis, GHB, cocaïne en Kamagra-pillen. Maar het gaat al langer slecht met de ex-politicus, die ooit nog raadgever was van vicepremier Vande Lanotte (Vooruit) en schepen in Beringen was. In 2018 overleefde hij nog een aanslag, toen hij vier kogels ontweek.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Stad Genk zet voortaan veiligheidsdrone in om hulpdiensten te ondersteunen: “Dé manier om cruciale minuten te besparen”
  PREMIUM
  Genk

  Stad Genk zet voortaan veilig­heids­dro­ne in om hulpdien­sten te ondersteu­nen: “Dé manier om cruciale minuten te besparen”

  Stad Genk lanceert samen met telecomoperator Citymesh en S-Lim een project met een veiligheidsdrone die beelden maakt tijdens de eerste minuten bij levensbedreigende situaties. Dankzij de technologie en software van deze drone kunnen de hulpdiensten sneller en efficiënter informatie verzamelen bij incidenten. De drone wordt gestationeerd op het dak van politiezone Carma in Genk en wordt in een eerste fase door de Brandweerzone Oost-Limburg gebruikt.
 1. Fun Day bij SK Lommel
  Lommel

  Fun Day bij SK Lommel

  Vanavond om 19 uur speelt SK Lommel de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie tegen de U23 van KAA Gent. Het is meteen ook Fun Day bij de Limburgse voetbalclub. Voor de wedstrijd organiseert men heel wat randanimatie. De spelers worden verwelkomd aan de Speelpleinstraat, er is een streetsoccer initiatie en een FootFirst voetbalcorner en je kan op de foto gaan bij de vernieuwde tribune. De poorten aan de Speelpleinstraat openen om 16 uur, de poorten en kantine aan de Gestelsedijk openen 1 uur voor de wedstrijd.