De tweede editie van de ‘Summer Bar’ van Het Xpand-zaakvoerster Amanda Latinne (59) zoekt het zuiderse vakantiegevoel op, inclusief tal van doe-spelletjes rond het terras.
Volledig scherm
PREMIUM
De tweede editie van de ‘Summer Bar’ van Het Xpand-zaakvoerster Amanda Latinne (59) zoekt het zuiderse vakantiegevoel op, inclusief tal van doe-spelletjes rond het terras. © Karolien Coenen

Het Xpand pakt uit met vernieuwde ‘Summer Bar’ onder zuiderse glampingtent: “Waar terrasgangers veilig op vakantie zijn, maar zónder die kille afstand”

Beringen/Heusden-ZolderNu de zon belooft zich vaker te laten zien, is ook het Beringse evenementenbedrijf Het Xpand klaar om het zomerseizoen opnieuw boven te halen. Zo pakt zaakvoerster Amanda Latinne (59) vanaf dit weekend uit met een tweede editie van de ‘Summer Bar’, ditmaal opgesmukt door een zuiderse glampingtent, mix-and-match pasta’s en tal van doe-spelletjes rondom het terras. “Denk aan kubben, kegels werpen of het in bubbels tegen elkaar opnemen bij het darten. Kortom dé plek voor een ultiem vakantiegevoel”, zegt Amanda.

  1. Rob Beenders haalde in 2002 op zijn twintigste het WK wielrennen naar Zolder: “Het mooiste event dat je kan organiseren”
    PREMIUM
    Zolder

    Rob Beenders haalde in 2002 op zijn twintigste het WK wielrennen naar Zolder: “Het mooiste event dat je kan organise­ren”

    Dit weekend is Leuven het centrum van de wielerwereld. Het is inmiddels 19 jaar geleden dat het WK nog eens te gast was in België. De vorige keer gebeurde dat op en rond het circuit van Zolder, in 2002. Rob Beenders was destijds organisator en herinnert zich het feest nog alsof het gisteren was. “Het was prachtig weer, er was een gedroomde winnaar en voor iedereen was het één groot feest. Ik ben bijzonder fier dat ik dit heb mogen doen”, blikt hij terug.