be-MINE Beringen
Volledig scherm
be-MINE Beringen © Benoit De Freine

Groen Beringen zet vraagtekens bij extra parking op be-MINE-site

Eind juli werd bekendgemaakt dat er op de be-MINE-site ter hoogte van de nieuwe school ‘Straf’ een extra publieke parking met 60 plaatsen zal komen. Groen Beringen vreest dat hierdoor de verkeersveiligheid op de site zal achteruitgaan. 

  1. ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldigde weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    ASSISEN LIVE. Zoon van beschuldig­de weet ook niet waarom zijn vader de buurman neerstak op oprit : “Ik heb er geen verklaring voor. Het is dom en spijtig”

    Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Net als dinsdag komen vandaag nog een rist moraliteitsgetuigen aan het woord.