Het vaccinatiecentrum in Beringen
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum in Beringen © Mine Dalemans

Eerstelijnszone West-Limburg hoopt nog dit jaar 26.000 burgers te bereiken voor boosterprik

West-LimburgDe boosterprik is momenteel één van de meest besproken elementen in de strijd tegen het coronavirus. Al meer dan één miljoen Belgen heeft deze prik inmiddels laten zetten. In Eerstelijnszone West-Limburg werden inmiddels al 20.000 burgers uitgenodigd voor een boosterprik. Velen mogen kortelings de uitnodiging in de bus verwachten. 

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Lommel mikt op komst van muziekcafés, cocktailbars en belevingsrestaurants
  Lommel

  Lommel mikt op komst van muziek­cafés, cocktail­bars en belevings­res­tau­rants

  Vandaag is Lommel als stad vooral aantrekkelijk om te shoppen of om er een hapje te gaan eten. Wat betreft het uitgangsleven, blijft de stad vrij beperkt en is er weinig variatie. Daar wil men nu iets aan doen. Eerst en vooral breidt de stad haar kernwinkelgebied uit. Bovendien geeft ze ook een extra subsidie aan nieuwe horecazaken zoals onder andere muziekcafés, tapas- en cocktailbars en belevingsrestaurants.