Er was meteen een klik tussen Linda en Paul.
Volledig scherm
PREMIUM
Er was meteen een klik tussen Linda en Paul. © één

De ‘First Date’ die niemand onberoerd laat: Linda moest kort na opnames afscheid nemen van haar match Paul

BeringenAfgelopen maandagavond verscheen Paul Sterckx (54) uit Beringen in het één-programma ‘First Dates’. Hij vertelde er vrijuit over het partnergeweld waarvan hij jarenlang slachtoffer was. Op het einde volgde de grote anticlimax, want de kijker kwam te weten dat Paul kanker had gekregen en op Kerstmis overleden was. “Ik heb heel veel mooie berichten gekregen die aantonen wat voor een bijzonder man mijn vader was”, vertelt zijn zoon Serge.

 1. Vader van overleden brandweerman ontgoocheld dat zaak niet voor de rechtbank komt: “Het verlies van Benni is de zwaarste straf, nu wil ik enkel nog gerechtigheid”
  PREMIUM
  Beringen

  Vader van overleden brandweer­man ontgoo­cheld dat zaak niet voor de rechtbank komt: “Het verlies van Benni is de zwaarste straf, nu wil ik enkel nog gerechtig­heid”

  De raadkamer heeft beslist dat de eigenaars van het pand in Beringen waar in 2019 een fatale brand uitbrak, niet vervolgd zullen worden. Bij de brand kwamen de Limburgse brandweermannen Chris Medo (42) en Benni Smulders (37) om het leven. Guido Smulders, de vader van Benni, is ontgoocheld: “Misschien heeft de eigenaar niets verkeerds gedaan, maar iemand heeft wel dat vuur aangestoken.”
 2. Het Poetsbureau nam al 50 mensen uit Oekraïne aan
  Beringen

  Het Poetsbu­reau nam al 50 mensen uit Oekraïne aan

  Het Poetsbureau – part of Glowi, met hoofdzetel in Beringen, nam sinds het begin van het conflict in Oekraïne al 50 nieuwe collega’s aan uit dat land. “We zijn er permanent op voorzien om de taalbarrière tussen onze medewerkers en onze klanten te helpen overbruggen,” licht CEO Jo Mellemans toe. “We hebben ook het geluk dat we al lange tijd medewerkers uit Oekraïne onder onze rangen tellen, die inmiddels uitstekend beide talen spreken.”