Er was meteen een klik tussen Linda en Paul.
Volledig scherm
PREMIUM
Er was meteen een klik tussen Linda en Paul. © één

De ‘First Date’ die niemand onberoerd laat: Linda moest kort na opnames afscheid nemen van haar match Paul

BeringenAfgelopen maandagavond verscheen Paul Sterckx (54) uit Beringen in het één-programma ‘First Dates’. Hij vertelde er vrijuit over het partnergeweld waarvan hij jarenlang slachtoffer was. Op het einde volgde de grote anticlimax, want de kijker kwam te weten dat Paul kanker had gekregen en op Kerstmis overleden was. “Ik heb heel veel mooie berichten gekregen die aantonen wat voor een bijzonder man mijn vader was”, vertelt zijn zoon Serge.

 1. RESTOTIP. Bocca Nera in Hasselt: “We halen plezier uit creatieve combinaties. Geen ‘gewone’ burrata of pizza, dus”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Bocca Nera in Hasselt: “We halen plezier uit creatieve combina­ties. Geen ‘gewone’ burrata of pizza, dus”

  Hasselaren die wat ongeduldig uitkijken naar de zomer, kunnen vandaag al bij ‘Bocca Nera’ terecht voor een zorgeloos vakantiegevoel. Zaakvoerder Marc Steyfkens (42) opende dit gloednieuwe restaurant nog maar recent in het nieuwe woonproject De Bonnefant, tegenover Z33. Op het menu? Verrassende fingerfood, pizza’s en sharinggerechten met een creatieve twist, die zo uit het Zuiden lijken te komen. Wij proefden alvast - en met plezier.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. BELOOFD IS BELOOFD. Dalen de armoedecijfers eindelijk? Raken de Genkse jongeren makkelijker aan een job? En hoeveel groener moet Genk worden?
  PREMIUM
  Genk

  BELOOFD IS BELOOFD. Dalen de armoedecij­fers eindelijk? Raken de Genkse jongeren makkelij­ker aan een job? En hoeveel groener moet Genk worden?

  De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Genk, een centrumstad die kampt met veel schoolverlaters, het Forddrama verteerd lijkt te hebben én dringend een veel groener imago moet aankweken.
 2. Vader van overleden brandweerman ontgoocheld dat zaak niet voor de rechtbank komt: “Het verlies van Benni is de zwaarste straf, nu wil ik enkel nog gerechtigheid”
  PREMIUM
  Beringen

  Vader van overleden brandweer­man ontgoo­cheld dat zaak niet voor de rechtbank komt: “Het verlies van Benni is de zwaarste straf, nu wil ik enkel nog gerechtig­heid”

  De raadkamer heeft beslist dat de eigenaars van het pand in Beringen waar in 2019 een fatale brand uitbrak, niet vervolgd zullen worden. Bij de brand kwamen de Limburgse brandweermannen Chris Medo (42) en Benni Smulders (37) om het leven. Guido Smulders, de vader van Benni, is ontgoocheld: “Misschien heeft de eigenaar niets verkeerds gedaan, maar iemand heeft wel dat vuur aangestoken.”