De wateroverlast was enorm.
Volledig scherm
De wateroverlast was enorm. © Repro Mine Dalemans

Chiro ‘Wij’ Koersel breekt kamp af door wateroverlast: “Onze tenten liepen onder, dit kon zo niet verder”

KoerselWat een jaarlijks hoogtepunt moest worden, is voor Chiro ‘Wij’ Koersel uitgedraaid in een nachtmerrie. De jeugdbeweging was in Solwaster-Jalhay (Luik) op zomerkamp, maar heeft het kamp moeten afbreken. De kinderen werden opgehaald door hun ouders en konden thuis in een warm bad kruipen. 

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Voka brengt nieuwe Toekomstindicator in kaart: “Structurele impact van corona blijft voorlopig uit”
  Hasselt

  Voka brengt nieuwe Toekomstin­di­ca­tor in kaart: “Structure­le impact van corona blijft voorlopig uit”

  Voka Limburg stelde dinsdag haar nieuwe Toekomstindicator voor die elk jaar de economische gezondheid van de provincie in kaart brengt. Dat deze in coronajaar 2020 een tik kreeg, is weinig verrassend. “Maar door de massale overheidssteun en het exogene karakter van deze crisis, lijkt er voorlopig geen structurele schade aangebracht te zijn”, aldus Voka-voortzitter Karin Van De Velde.