Volledig scherm
© photo_news

Brand breekt uit terwijl meisje (10) met beperking alleen thuis is

In de Pauwenlaan in Paal brak zaterdagavond een keukenbrand uit terwijl er nog een kind van 10 jaar aanwezig was. De moeder was niet thuis. Het meisje met een beperking werd gered door de buren. Dat schrijft Het Belang van Limburg. 

 1. Burgemeester, Sint en Kerstman komen aan bod tijdens voorleessessies van bib
  Beringen

  Burgemees­ter, Sint en Kerstman komen aan bod tijdens voorlees­ses­sies van bib

  Deze zaterdag begint de Nationale Voorleesweek. “Die ziet er door de coronacrisis anders uit dan we gewoon zijn”, zegt schepen van Bibliotheek Jessie De Weyer (N-VA). De bibliotheek lanceert namelijk via haar Facebookpagina digitale voorleessessies, met de burgemeester, enkele bibmedewerkers en de schepen van Bibliotheek zelf. “Ook de Sint en de Kerstman hebben ons al laten weten dat ze graag meedoen.” Burgemeester Thomas Vints (CD&V) trapt zaterdag om 10 uur af met het boek ‘Over een hondje dat tegen de broek van de burgemeester plaste’. Op woensdag 2 december om 15 uur is het aan de Sint en op woensdag 23 december volgt de Kerstman. Het volledige programma vind je terug op beringen.bibliotheek.be.
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol

 2. Voetganger kan losgeschoten aanhangwagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan losgescho­ten aanhangwa­gen maar net ontwijken