Geen lichtwandeling op de feestdagen.
Volledig scherm
Geen lichtwandeling op de feestdagen. © Stad Beringen

Beringse lichtwandeling na drukte bijgestuurd: “Geen editie op feestdagen”

BeringenDit weekend was het erg druk tijdens de lichtwandeling aan be-MINE in Beringen. Duizenden mensen kwamen de sfeer opsnuiven. Gezellig, maar praktisch moeilijk vanwege de coronamaatregelen. Daarom wordt de wandeling bijgestuurd. Op kerstavond, kerstdag, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag gaat het gebeuren zelfs niet meer door. 

 1. Lummense veertiger moet zich verantwoorden voor relatie met 15-jarig meisje: “Ik kon bij niemand terecht en daar maakte hij misbruik van”
  PREMIUM
  Lummen

  Lummense veertiger moet zich verantwoor­den voor relatie met 15-jarig meisje: “Ik kon bij niemand terecht en daar maakte hij misbruik van”

  Een veertiger uit Lummen moest vandaag uitleg komen geven voor de relatie die hij in het tweede deel van 2018 als 44-jarige man onderhield met een vijftienjarig meisje. “Hij was zeer manipulatief tegenover mij”, stelde het slachtoffer. “Hij liet z’n dochtertje (10) zelfs sturen dat ‘papa verdrietig was’ en ze mij als stiefmama wilde hebben.” De man riskeert een celstraf van veertig maanden onder probatievoorwaarden.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt