Gerechtsgebouw Hasselt
Volledig scherm
Gerechtsgebouw Hasselt © Borgerhoff

Beringenaar (40) bedreigt, verwondt en bestookt ex-partner

Een 40-jarige man uit Beringen krijgt een celstraf van één jaar met volledig uitstel en een boete van 480 euro nadat hij zijn 40-jarige ex uit Beringen maandenlang bleef lastigvallen. 

0 reacties

 1. Nog geen duidelijkheid over burgemeesterssjerp Leopoldsburg: “We bespreken wellicht morgen of Wouter Beke al dan niet terugkeert als burgemeester”
  Leopoldsburg

  Nog geen duidelijk­heid over burgemees­ters­sjerp Leopolds­burg: “We bespreken wellicht morgen of Wouter Beke al dan niet terugkeert als burgemees­ter”

  Nu Wouter Beke (CD&V) afstand doet van zijn post als Vlaams minister van Welzijn, zijn er ook veranderingen mogelijk in Leopoldsburg. Beke, die titelvoerend burgemeester is, zou de fakkel opnieuw kunnen overnemen van Marleen Kauffmann die sinds 2019 als waarnemend burgemeester de gemeente leidt. “Momenteel weet ik nog niets over een mogelijke terugkeer van Beke naar Leopoldsburg," vertelt Kauffmann, “Waarschijnlijk spreken we elkaar morgen.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.