Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © RV

Beringen verdubbelt capaciteit van huistaakbegeleiding: “Impact van corona wordt duidelijk”

BeringenOm scholen de kans te geven om mogelijke achterstanden weg te werken en bijkomende ondersteuning te bieden, verdubbelt Stad Beringen de capaciteit van de huistaakbegeleiding. Dit voor de periode vanaf oktober tot en met de kerstvakantie. Alle basisscholen krijgen nu de kans om 4 uur in plaats van 2 uur huistaakbegeleiding in te zetten. 

 1. Hechtelse Yoke (58) en Genkse Rudi (41) maken samen kinderboek: “We willen tonen dat corona jouw dromen niet in de weg mag staan”
  Hechtel/Genk

  Hechtelse Yoke (58) en Genkse Rudi (41) maken samen kinderboek: “We willen tonen dat corona jouw dromen niet in de weg mag staan”

  De Hechtselse Yoke Goris en Genkenaar Rudi Bagusat hebben samen een kinderboek geschreven. ‘Anneka’ vertelt het verhaal over elfjes en een magische eenhoorn. Door het coronavirus stond het duo urenlang via WhatsApp en Skype in contact, maar het resultaat mag toch worden gezien. “Wij willen aan kinderen tonen dat je gerust mag blijven dromen, ook en vooral in deze vreemde tijd”, vertelt Yoke.
 1. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken

 2. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend