Cindy vond een aantal oude kaartjes terug
Volledig scherm
PREMIUM
Cindy vond een aantal oude kaartjes terug © RV

22 jaar (!) na diefstal vindt Cindy inhoud van portefeuille terug: “Het bonnetje van de juwelier kan ik misschien nog gebruiken!”

BeringenHet klinkt te onwaarschijnlijk om waar te zijn, maar 22 jaar nadat de portefeuille van Cindy Meijen uit Beringen werd gestolen, werd de inhoud teruggevonden aan de oever van de Demer in Diest. “Sommige kaarten zou ik nog gewoon kunnen gebruiken. Dat zegt helaas ook wel iets over de vervuilende aard van plastic”, stelt de vrouw vast.

 1. Jong karting-talent Thomas Strauven uit Houthalen-Helchteren wil richting de autosport en de eenzitters

  Jong kar­ting-ta­lent Thomas Strauven uit Houthalen-Helchteren wil richting de autosport en de eenzitters

  In ons land is de autosport nog steeds erg populair en heel wat jongens en meisjes, dromen van een carrière als professionele racepiloot. De weg naar die autosport loopt uiteraard via het karting. Een van de jonge karttalenten in ons land is de nu 14-jarige Thomas Strauven uit Houthalen-Helchteren. De voorbije jaren was hij succesvol in diverse nationale en internationale kartingcompetities. Hij zet in 2023 een laatste maal op het karting in alvorens de stap naar de autosport te zetten.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.