De helikopter van de federale politie werd ingezet tijdens de zoektocht.
Volledig scherm
De helikopter van de federale politie werd ingezet tijdens de zoektocht. © Hans Verbeke

Vrouw (46) valt van paard en wordt na 1,5 uur zoeken in levensgevaar teruggevonden

BerendrechtEen 46-jarige ruiter is woensdagavond vermist geraakt nadat ze was gaan rijden in de bossen op de grens van Nederland en België. Na een zoekactie van bijna twee uur werd ze gevonden en levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Starters in eventsector aan hun lot overgelaten: “Steun terugbetalen omdat we geen omzetverlies kunnen bewijzen”
  Beveren

  Starters in eventsec­tor aan hun lot overgela­ten: “Steun terugbeta­len omdat we geen omzetver­lies kunnen bewijzen”

  De eventsector is al één van de zwaarst getroffen sectoren in onze economie door de coronapandemie. Voor starters in deze branche is het evenwel helemaal kommer en kwel. Anthony Smet (33) uit Beveren waagde op 3 januari 2020 de sprong net voor het uitbreken van de coronacrisis. Het overbruggingsrecht dat hij kreeg toegewezen, moet hij nu plots terugbetalen omdat hij geen omzetverlies kan aantonen tegenover het jaar voordien.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.