Kevin Orban en zijn vrouw Sandra Scheynen.
Volledig scherm
Kevin Orban en zijn vrouw Sandra Scheynen. © RV

61 uur met pijltjes gooien voor goede doel: vier vrienden vallen wereldrecord dartsmarathon aan

Brecht/Herentals/Leuven/Deurne/ZandvlietKevin Orban wil samen met drie vrienden het wereldrecord ‘zo lang mogelijk darts spelen’ aanvallen. Dat staat nu op 51 uur en 1 minuut. Met de opbrengst en een crowdfunding willen ze chemomutsjes kopen voor Kevins partner Sandra Scheynen uit Brecht en nog 2.000 andere vrouwen die kanker hebben.

  1. Yusen Logistics laat onbemande heftrucks rondrijden in volledig geautomatiseerd magazijn: “Enkel mensen nodig bij begin en einde van de ketting”
    PREMIUM
    Melsele

    Yusen Logistics laat onbemande heftrucks rondrijden in volledig geautomati­seerd magazijn: “Enkel mensen nodig bij begin en einde van de ketting”

    Het Japanse logistiek bedrijf Yusen heeft aan de Keetberglaan in Melsele een volledige geautomatiseerd magazijn in gebruik genomen. Robots meten en scannen alle goederen die vervolgens door onbemande heftrucks in de rekken geplaatst worden en omgekeerd. “Binnenkort gaat ook het licht uit want de robots functioneren volledig autonoom in het donker. Dat zorgt meteen ook voor een flinke energiebesparing”, zegt managing director Bruno Jacques.