In het voorjaar van 2019 kan iedereen opnieuw een gratis bosje tulpen komen plukken
Volledig scherm
In het voorjaar van 2019 kan iedereen opnieuw een gratis bosje tulpen komen plukken © Alfons Schryvers

170.000 tulpenbollen gaan in de grond voor Tulpenpluk

 1. Cateraar moet pop-uprestaurant al na vier dagen opdoeken… en sluitingspremie van vorige lockdown terugbetalen
  PREMIUM
  Beveren

  Cateraar moet pop-uprestau­rant al na vier dagen opdoeken… en sluitings­pre­mie van vorige lockdown terugbeta­len

  Het pop-uprestaurant ‘Black Box’ opende pas afgelopen donderdag de deuren en zal zondagavond al opnieuw de deuren moeten sluiten. Voor Catering Lombaerts is het een bittere pil. Temeer omdat de traiteurzaak recent bericht kreeg van de overheid dat ze alle premies van de vorige lockdown moet terugbetalen omdat er geen eigen verbruikzaal is. “Pure broodroof”, reageren de zaakvoerders.
 2. Nieuw studie- en project staffing-bureau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte ondernemers zien opportuniteiten in een wereld in crisis”
  ANTWERPEN

  Nieuw studie- en project staf­fing-bu­reau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte onderne­mers zien opportuni­tei­ten in een wereld in crisis”

  Ex-collega’s uit de consulting-wereld in het Antwerpse hebben elkaar teruggevonden en startten donderdag het kersverse bedrijf LiNK Engineering Group. Het bedrijf stelt externe teams samen voor grote projecten in industriële sectoren zoals farmacie en petrochemie. “De kaarten worden op tafel gelegd en de realiteit verteld, ook de realiteit van de kost.”