Het district Berchem laat een afbakening plaatsen zodat verkeer vanaf de Grotesteenweg naar de Uitbreidingstraat énkel toegang heeft tot de parking van de kantoorgebouwen in de straat.
Volledig scherm
Het district Berchem laat een afbakening plaatsen zodat verkeer vanaf de Grotesteenweg naar de Uitbreidingstraat énkel toegang heeft tot de parking van de kantoorgebouwen in de straat. © Google Maps

Tijdelijke afbakening moet autoverkeer in Uitbreidingstraat in Berchem doen afnemen

BerchemOm de woonwijken en schoolomgevingen zo weinig mogelijk te belasten met autoverkeer, heeft het district Berchem beslist om een afbakening te voorzien in de Uitbreidingstraat tussen de Grotesteenweg en de Willem Van Laarstraat. Het gaat om een proefopstelling.

 1. Sterrenchefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic
  ANTWERPEN

  Sterren­chefs van Hertog Jan openen nu ook Bar Bulot in Botanic

  Sterrenchefs Gert De Mangeleer en Joachim Boudens openen donderdag Bar Bulot naast hun Hertog Jan in Botanic aan het Mechelseplein. Bar Bulot zag in 2019 het levenslicht in Brugge als seafoodrestaurant maar groeide uit tot een zaak waar ook vleesliefhebbers aan hun trekken komen. In 2021 ontving Bar Bulot een Michelinster en werd het brasserie van het jaar volgens Gault&Millau. Nu is er dus ook een Bar Bulot in de Koekenstad.
 2. Nederlanders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internationale autozwendel”
  Knokke/Antwerpen

  Nederlan­ders riskeren tot acht jaar cel voor diefstal van Range Rovers: “Bende hield zich bezig met internatio­na­le autozwen­del”

  Vier Nederlanders riskeren in de Brugse rechtbank tot acht jaar cel voor de diefstal van acht Range Rovers in het Antwerpse. Twee diefstallen in Knokke mislukten dan weer. Volgens het Openbaar Ministerie hielden de mannen zich bezig met internationale autozwendel. “Slechts drie wagens konden teruggevonden worden”, stelde de procureur.