Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Klaas De Scheirder

Sluikstorter al voor de zesde keer betrapt

BerchemHet wijkteam van de lokale politie van Antwerpen heeft vrijdag een sluikstorter op de vingers getikt. Het was al de zesde keer dat de vervuiler werd betrapt.

 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Edegemse reuzen kunnen worden gebouwd: initiatiefnemers halen 6.500 euro op via crowdfunding
  Edegem

  Edegemse reuzen kunnen worden gebouwd: initiatief­ne­mers halen 6.500 euro op via crowdfun­ding

  De gemeente Edegem heeft binnenkort na zowat 40 jaar opnieuw twee reuzen: ‘Manke Lies’ en ‘De kleine man’. De initiatiefnemers achter de reuzen haalden de voorbije weken een bedrag van 6.500 euro op via crowdfunding en met de steun van de Triodos Foundation. Met dit geld kunnen ze nu overgaan tot het bouwen van de twee giganten. “Tegen eind mei moeten beide reuzen klaar zijn om door Edegem te kunnen stappen.”