Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Roofingwerken gaan fout: brand op werf nieuw politiekantoor

BerchemDe Antwerpse brandweer heeft donderdagnamiddag een brand geblust aan Post X op de Borsbeeksebrug in Berchem. 

 1. Met 9.000 het donker in op eerste Antwerp Night Marathon: “Begin van een lange stadstraditie”
  Antwerpen

  Met 9.000 het donker in op eerste Antwerp Night Marathon: “Begin van een lange stadstradi­tie”

  De eerste Antwerp Night Marathon was meteen de grootste marathon ooit in België. In totaal schreven meer dan 9.000 lopers zich in, van wie 3.500 voor de volwaardige marathon. Het Laatste Nieuws supporterde mee aan de start en zag een zenuwachtige burgemeester Bart De Wever vertrekken: “Ik weet niet of ik fan ben van in het donker te lopen, maar het parcours door de oude stad is zeker de moeite.”
 2. Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvarkens op Boeienweide: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”
  ANTWERPEN

  Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvar­kens op Boeienwei­de: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”

  Na een eerste editie met een kleine duizend bezoekers in 2019 trekt reizend feestconcept Soulful Sessions terug naar de Boeienweide op Linkeroever dit weekend. De capaciteit van het dagfestival is verdubbeld en er is een tweede podium bijgekomen vlak aan de Schelde. “We willen de prachtige skyline van Antwerpen meer dan ooit uitspelen.”