Het kruispunt van de Arbeidersstraat met de Roderveldlaan
Volledig scherm
Het kruispunt van de Arbeidersstraat met de Roderveldlaan © Foto Klaas De Scheirder

Nieuwe lichtregeling in Berchem moet wachttijden voor fietsers verminderen

SInds vandaag is de lichtenregeling op het kruispunt Arbeidersstraat - Roderveldlaan in Berchem aangepast, om de wachttijd op de fietsostrade te verminderen. Tot voor kort werd er het ‘vierkant groen’ uitgetest, met té hoge wachttijden voor fietsers tot gevolg.

1 reactie

 • Albert Hendrix

  2 jaar geleden
  Allemaal goed maar heb je al eens gezien hoe lang de auto's voor het rode licht staan van de arbeidersstraat naar de roderveldlaan Rond de spits staat daar een hele file.Hoe langer dat de auto's moeten wachten hoe meer uitstoot en dat een 100 meter van hun beruchte LEZ zone.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.