Het kruispunt van de Grotesteenweg met de Singel is een zwart punt. Een zwaar ongeval eind oktober vorig jaar illustreerde dat pijnlijk genoeg.
Volledig scherm
Het kruispunt van de Grotesteenweg met de Singel is een zwart punt. Een zwaar ongeval eind oktober vorig jaar illustreerde dat pijnlijk genoeg. © Marc De Roeck

Kruispunt Grotesteenweg-Singel wordt veiliger: heraanleg start tweede helft 2021

Antwerpen/BerchemHet zwarte kruispunt van de Grotesteenweg met de Singel in Berchem gaat op de schop. Vlaams minister Lydia Peeters (Open Vld) belooft een veilige, conflictvrije heraanleg in de tweede helft van het jaar.

 1. VIDEO. Eenzame cellospeler brengt ode aan leeg Sportpaleis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”
  ANTWERPEN

  VIDEO. Eenzame cellospe­ler brengt ode aan leeg Sportpa­leis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”

  ‘Alone, but not forgotten’, dat is het concept van de bekende cellist Christoph Bunzendahl van onder andere Night of the Proms. Momenteel toert hij met zijn instrument iconische gebouwen rond in het Antwerpse die leegstaan door de crisis. Van fitnesscentra en horecazaken tot theaterzalen en muziektempels. Zo ook in het akelig stille Sportpaleis.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica